Statovac-komerc d.o.o.

Statovac-komerc d.o.o. je osnovano 1991 godine. Primarna delatnost poslovanja je veleprodaja i uvoz-izvoz školskog, kancelarijskog, gift i umetničkog materijala.

Kombinacija stručnog menadžmenta i duge tradicije dovela je do stvaranja kompanije koja je dobro poznata po svojim poslovnim aktivnostima, uspesima i kvalitetu. Organizovana i razvijena prodajna mreža naše kompanije je pronašla svoj put i do brojnih zemalja evropske unije. Širenje asortimana i konstantan rast tržišta stvorilo je potrebu za većim poslovnim i skladišnim prostorom. 

Statovac-komerc d.o.o. je takođe poznat kao ekskluzivni licencirani proizvođač i distributer svetski poznatih brendova. Neki od brendova u našem asortimanu su Dizni, Marvel, Coca-Cola, FK Partizan, FK Crvena zvezda, Pebeo, Royal Talens i drugi. Takođe raspolažemo i našim ekskluzivnim brendovima: Play, Junior, Sazio, Festa, Empire, Professional i StandArt.

Dobro poznati kvalitet i konstantne inovacije učinile su naše brendove jednim od najpoznatijih na tržištu.

IMS poslovna politika – Statovac-komerc d.o.o.

U okviru realizacije projekta implementacije Integrisanog Menadžment Sistema (IMS) definisan je dokument Poslovne politike IMS-a koji promoviše našu posvećenost kvalitetu, kontinuitetu poslovanja i servisa, zadovoljstvo klijenta, bezbednost informacija i adekvatno radno okruženje.

Sedište firme / Veleprodaja